Az egyetemi jelentkezésnél mit jelent a hátrányos helyzet? Az is az ha valahol 40 000Ft az egy személyre jutó jövedelem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 20:19
1/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Egy ismerősőm kérdezte tőlem ,aki jövőre érettségizik.De nem cigány.
2009. aug. 13. 20:54
2/7 anonim válasza:
40ezres egyfőrejutoval nem kapsz még szociális támogatást se általában.
hátrányos helyzetnek az számit,aki árva,félárva,egyedül neveli a szülő,van valamilyen fogyatékossága,cigány, állami gondozott,egy főre juto 28 ezer alatt van (nem fix a 28,csak ez rémlik)
és még hasonlok,most ennyi jutott eszembe
3/7 anonim válasza:
szia! a legbiztosabb, hogy megtudd, hogy beleesel e valamilyen olyan kategóriába, amivel tandíjmentességet szeretnél igénybe venni (gondolom e miatt kérdezed), hogy bemész az önkormányzat jegyzőjéhez! Tőle tudsz biztos információt kapni, illetve igényelhetsz jegyzői védelmet, ha beleesel valamely kategóriába. Ekkor kapsz egy papírt, így tandíjmentessék illethet meg. A fentebb leírt válaszokban jól írták a kategóriákat, csak a pénzösszeget nem tudom én sem biztosra... Én is így tanultam két félévet. érdemes megpróbálni!
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 20. 12:24
5/7 anonim válasza:
Felemelték 47 ezerig!Biztos hogy jár én már el is intéztem:D
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is jár akkor.
2010. júl. 12. 22:25
7/7 A kérdező kommentje:
És milyen papírokat kell bevinni a jegyzőhöz?
2010. júl. 18. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!