Ha kismama vagyok, akkor milyen előnyt élvezek oktatás terén? Minden érdekelne, diploma vagy szakképzés! Vagy nem részesülök semmiben?
Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 18:38
1/3 anonim válasza:
Ha GYES-en vagy GYED-en vagy, akkor 50 plusz pontot kapsz a felvételinél, ezen kívül főiskolán, egyetemen amíg tanulsz, jár neked a szociális támogatás (a normatíva húsz százaléka) havonta, mivel családfenntartó vagy. Az, hogy államilag támogatott, vagy költségtérítéses, azt nem igazán tudom, szerintem ez már nem különbség, szóval ebben nem élvezel előnyt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Eddig dolgoztam érettségi után idáig!(muszály volt sajnos anyagi okok miatt)Most pedig babám lesz,és szeretnék tanulni ha majd megszületik,mert eddig nem volt rá lehetőségem a munka miatt!
2008. máj. 23. 18:56
3/3 anonim válasza:
Ismerős a helyzet én is ezt csinálom. Illetve nekem sajnos még visszavan az érettségi (pontosabban már csak a szóbeli szerencsére), mert én annak idején nem fejeztem be, aztán amikor terhes lettem, észbekaptam, hogy ja, mégiscsak kéne. Ha felvesznek, akkor jövőre megyek egyetemre :) Szóval próbáltam utánanézni a dolgoknak és ezekre jutottam. Több mint a semmi. (Bár van, aki ezt is sajnálja tőlünk, ld. lentebbi kérdés)
Sok sikert, eredményes tanulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!