Rendőr vagy traktoros legyek? nem tudom eldönteni mind a kettő közel áll hozzám. segítség
nagymamám tanyán él :D tiszta jó amikor hozzá megyünk. mondjuk kár, hogy annyi a sakál, hogy sötétedés előtt vissza kell menni a faluba különben támadnak :S
amúgy én tuti traktoros lennék ha a kettő közül kellene választanom. szívesebben csinálnám, mint irodista munkát (mondom én aki számvitelre jár...utálom is xD) vagy épp hullák összekaparását vagy mondjuk utcai járőrözést :S vagy épp elrabolt emberek felkutatását...stbstb...egy idő után azért na. idegőrlő lehet a dolog :S
bár kérdés, hogy mennyire lehet melót találni traktorosként...de szerintem ha találsz akkor elkönyvelheted nyugdíjas melónak mert nem sokan ülnek traktorra mostanság...sőt egyre kevesebben :)
Talán még csak annyit tudnék az előbbiekhez tenni, hogy rendőrre mindig szükség lesz, és akárhogy is, de szép hivatás. Azt viszont nem tudom, hogy a traktorosi végzettség
ad-e képesítést, jogosítványt más munkagépek vezetésére, mert ha nem találnák magadnak traktorosként munkát, akkor máshol el tudnál helyezkedni.
Egyébként meg nehéz dolog általában a választás. Kívánom hogy megtaláld azt a munkát, amiben jól érzed magad !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!