Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most vagyok 8. -os és nem...

Most vagyok 8. -os és nem tudok választani a sulik közül. Van valami ötletetek? (bővebben lenn. )

Figyelt kérdés
Fejér megyében lakom,de lenne rá lehetőségem,hogy Budapestre menjek továbbtanulni. Apukám közrendvédelmi osztályba akar küldeni rendőrnek.Hozzáteszem:lány vagyok és nem valami rendőrnek való.. Mondjuk nem is olyannak rendőrnek szán aki igazoltat meg bűnözőket kerget..tolmácsnak vagy hasonlónak.És nem is tűnik olyan rossz ötletnek mert ingyen jogsi stb.:) De mégis: napról napra változnak az ötleteim..egyik nap jó az amit apa mond,másik nap meg kéttannyelvűbe szeretnék menni!Tatán van is egy..meg Budán is egy esélyes iskola: II.Rákóczi Ferenc Gimnázium..most kicsit rosszul tanulok..becsúszott egy-két egyes és rossz jegy.tavaly 4,5-ös átlagom volt.. Segítenétek dönteni??

2012. nov. 10. 12:07
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem jelölj be egy erős gimit és egy szakközépet :D ha apud nagyon ragaszkodik hozzá, 3.nak bejelölheted a rendvédelmit :)
2012. nov. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!