21 éves vagyok novemberi születésű. Pincérnek (OKJs) szeretnék tanulni Budapesten, lehetséges?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 15:57
2/7 anonim válasza:
Miért is fontos a novemberi születés?
3/7 A kérdező kommentje:
mert többen is visszadobtak hogy még évvesztesen sem férek bele
2009. aug. 13. 09:34
5/7 anonim válasza:
Látom itt nem kompetensek az emberek :)
Szerintem onnantól kell fizetned, hogy betöltöd a 23-at.
6/7 anonim válasza:
Na már most tisztázzuk. M?aga a kérdés feltevéssel van a baj. Ugyanis az ember kortól függetlenül annyi OKJ-s képzésre megy el ahányra csak akar. Ha a kérdező azt szeretné tudni,hogy neki ez ingyen van-e akkor a kérdés valahogy így kellett volna hangozzon:
Tanulhatok-e még ingyen OKj-s képzésben pincérnek ha novemberben van a születés napom és most töltöm majd a 22-t?
Mert,hogy 22 éves korig ingyenes az első szakma megszerzése.
Ki itt a nem kompetens?
7/7 anonim válasza:
Szia te államilag finanszírozottra jelentkeztél? Én szeretnék menni pincérre de nem találok sehol se támogatottat vagy legalábbis kevés összegűt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!