Pénzügy és számvitel és Alkalmazott közgazdaságtan vagy pénzügy és számvitel és Nemzetközi gazdálkodás lenne a jobb párosítás, mindegyik szakot a corvinuson végezném? (részletek lenn)
Figyelt kérdés
A második félévtől kezdve szeretnék két alapszakot párhuzamosan tanulni, de jó vagyok a nyelvekből is ezért a nemzetközi gazdálkodás angol nyelvi képzését se hagynám ki,
továbbá a mesterképzést külföldön szeretném ha lesz rá lehetőség.
2012. nov. 5. 20:31
1/4 anonim válasza:
nem tudom, indul-e februártól bsc, nem vagyok benne biztos, de a pénzügy számvitel mellé ha ujjat akarsz, akkor mindenképp AK, a nyelvet jó ha beszéled, de szerintem a nemzetközi nem ad sok újat a pszhez képest..
2/4 A kérdező kommentje:
nem most második félév hanem majd miután elkezdtem az egyetemet, keresztfélévben...
2012. nov. 6. 14:37
4/4 anonim válasza:
szerintem teljesen felesleges. Inkább egyet válassz,ami neked a leghasznosabb. Nem érnél többet 2 közgáz diplomával, ráadásul mindkettőt fizetni sem lenne semmi..
Szerintem egészítsd ki valamilyen más területű diplomával. Én pl. turizmusit akarok a közgáz mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!