Msc vagy Bsc képzésen lehet választani szakirányt biológiában?
Most mondhatnám, hogy keresd ki, mivel kb. 10 másodpercben megkeresni a google segítségével, na mind1,
SZTE-n ezek vannak:
3 féle szakirány közül lehet választani: (ezeken belül vannak modulok, amiket nem kell külön kiválasztani, csak úgy kell felvenni a tantárgyakat, hogy az előírt kötelezőket megcsináld és akkor az lesz a saját modulod)
- szupraindividuális (ezen belül szerintem csak ez van, bár nem ezt választottam, ezt nem tudom milyen) ez az ökológiás szakirány
- sejt- és molekuláris (ezen belül van még neurobiológia, molekuláris biológia és növénybiológia)
- tanári (itt választani kell egy másik szakot és annak is teljesíteni kell az előírt tárgyait + a sajátod kötelezőid)
igen, bár az nem tudom mire jó, Bsc-vel kb. semmit nem lehet kezdeni, mindenképp kell majd egy Msc. Ezeket lehet tanulni Msc-n:
A mesterképzésen belül az alábbi szakirányok
választhatók:
- Molekuláris, immun- és mikrobiológia MSc
- Idegtudomány és humánbiológia MSc
- Növénybiológia MSc
- Ökológia, evolúció- és konzervációbiológia MSc
Bár ezért mondtam, hogy nem árt a neten keresgélni, mert nekem több idő leírni, mint neked megkeresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!