Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tudom még hogy hol tanulha...

Nem tudom még hogy hol tanulhatnék tovább. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Igazából olyan fősulira vagy egyetemre szeretnék jelentkezni ahol olyan szakot tanulhatok amivel utána egész könnyen elhelyezkedhetek külföldön. A másik ami érdekelne az az emberek viselkedése, szóval amik az emberek viselkedését vizsgálják meg hasonlók, viszont nem tudom hogy ilyesmit egyáltalán milyen szakon tudnék tanulni. Tudnátok erre tanácsot adni nekem?

2012. okt. 28. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi pénzed van mert ha külföldön akarsz dolgozni a hallgató szerződés értelmében jobb ha fizetősre jelentkezel.
2012. okt. 28. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy nem fizetősre megy és külföldön összeszedi rá a pénzt, mert van 20 vagy 10 éve visszafizetni...
2012. okt. 28. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:
igazából az hogy fizetős vagy nem az nem sokat számít, mert úgy gondolom h úgyis visszafizettetik majd velem előbb vagy utóbb, csak azt nem tudom hogy mit tanuljak egyenlőre, hogy a mai világban mit éri meg tanulni:)
2012. okt. 28. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Amivel külföldön is tuti lesz munkád az valamilyen mérnök.
2012. okt. 28. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván mással is, de ezzel 100%, és mást most hirtelen nem tudok :D 4-es voltam
2012. okt. 28. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Több szakma van amivel könnyebben gyorsabban elhelyezkedhetsz külföldön mint diplomás állás.
2012. okt. 28. 22:33
 7/7 anonim válasza:

Ha nem feltétlenül akarsz kimenni külföldre akkor a gépész és villamosmérnöki a legjobb, igaz ezeknek semmi köze az emberek viselkedéséhez, ha azt akarod akkor pszichológus legyél :) de oda bekerülni nem könnyű.

.

2012. okt. 28. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!