Mit lehet még tanulni a jog mellett?
Figyelt kérdés
A jogi karra járok, államilag támogatott helyem van, az egyik legjobb egyetemről van szó. Valakik, ha ezt mondom nekik, egyből huhognak, hogy biztos megveszek a tanulásban. Nos,én nem igazán. Annyi szabadidőm van, hogy azt sem tudom,mit kezdjek vele. Néha találkozok a barátaimmal, de nem vagyok egy társasági lény. Rendesen kigyúrtam magam konditeremben, azt is meguntam már. Mit lehet még jogi egyetem mellett rendesen tanulni? Milyen szakra jelentkezzek(a matekosat el szeretném kerülni, amúgy se jó hozzá a felvételim)?2012. okt. 27. 10:23
1/2 anonim válasza:
Csodállak, hogy jogi kar mellett ennyi szabadidőd van. :) Szerintem olyat válassz, ami a joggal párosítva igazán ütős lehet. Például: nemzetközi kapcsolatok. Ez attól is függ, hogy a jogon belül merre akarsz szakosodni (büntetőjog, gazdasági jog stb).
2/2 A kérdező kommentje:
A nemzetközi kapcsolatok nagyon nehéz,úgy tudom. Ha önmagában nem is feltétlenül, de joggal párhuzamosan tanulva...háát
2012. okt. 27. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!