Gyógypedagógia alapszakkal milyen mesterre mehetek tovább?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy bármilyen más egyetemre mehetek ha megírom a felvételit. ez tényleg így van? van olyan ismerősöm, aki BME-re ment tovább.2012. okt. 25. 20:08
1/4 anonim válasza:
"bármilyen más egyetemre mehetek ha megírom a felvételit. ez tényleg így van?"
- Természetesen nincs így. (főleg, hogy sok mesterszak felvételin nincs is írásbeli)
Főleg gyógypedagógia mesterszakra mehetsz. Használd a felvi.hu mesterszakkeresőjét a további infóért.
3/4 anonim válasza:
2 mesterképzést találtam (ELTE gyógypedagógiára járok):
Gyógypedagógiai terápia (nappali és levelező tagozaton)
Fogyatékos személyek társadalmi integrációja (nappali tagozaton)
Én is arra emlékeztem, hogy lehet másra, is, nem tudom, ezt találtam.. viszont nagyon sok továbbképzés van, persze az nem mester.
4/4 Adriiienne válasza:
Ezekre a szakokra adhatod be a felvi szerint: gyógypedagógia, neveléstudományi, kisebbségpolitika, komplex rehabilitáció, interkulturális pszichológia és pedagógia. Nekem is gyógypedagógia alap diplomám van és nyelv- és beszédfejlesztő tanárnak adtam be mesteren. Úgy tudom, hogy meg lehet jelölni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!