Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi az esélye h felvesznek...

Katinka10 kérdése:

Mennyi az esélye h felvesznek a SZTE-ÁJTK-ra?

Figyelt kérdés
Ebben a tanévben fogok érettségizni és Szegedre szeretnék menni az ÁJK-ra jogra. Megszüntették az államilag finanszírozottat, már csak a költségtérítéses van. Minimum 240 pontot kell, de gondolom nem vesznek fel mindenkit, akinek megvan a 240 pont, így is a pontszámok alapján rangsorolnak. A felvi kalkulátor és a saját számításaim szerint nagyjából 390-400 pontom lesz. Milyen esélyekkel indulok ennyi ponttal? Mennyi a valószínűsége, hogy felvesznek?
2012. okt. 25. 15:26
 1/3 delusion ***** válasza:

Válaszolhatnék erre a kérdésre részletesen, de felesleges, és kedvem sincs, úgyhogy:

Ennyi ponttal költségesre szinte biztos, hogy felvesznek. Szimplán onnan tudom, hogy GTK-n is ez volt ebben az évben (hogy megszüntették egy az egyben BA-n az államit), és ide is ilyen 240-260-as ponthatárok voltak költségesre a szokásos 390-400valamennyi helyett (úgy, hogy szinte ugyanannyian jelentkeztek tudtommal).

Nyilván ne éld bele magad semmibe se, de szerintem tennyi ponttal teljesen reális ez az elképzelés.

2012. okt. 25. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
visszamenőleg nézd mg erre a szakra a költségtérítéses ponthatárokat, ha mind 300alatt volt kkor szinte biztos
2012. okt. 25. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most fogok érettségizni. Felvettek végül?

2016. jan. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!