Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Csokonai Vitéz Mihály...

A Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium vagy a Tóth Árpád Gimnázium a rosszabb? (Debrecen)

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Csokonai sokkal rosszabb.Nem is értem hogy akarod összehasonlítani őket,az egyik egy közepes gimnázium,a TÁG meg országos szinten is nagyon jó,benne van az 50 legjobb iskola között.
2012. okt. 24. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerettem a Csokonait, igen, bármilyen meglepő, a tanárokat is.
2012. okt. 25. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
első válaszoló : te a tágba jársz ? 2. válaszoló..mesélnél a suliról?
2012. okt. 26. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok:Igen,a TÁGba járok.
2012. okt. 27. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Hát a TÁG egy sokkal erősebb suli, össze se hasonlítható!Én oda járok és nagyon szeretem! A tanárokat is és a diákokat is egyaránt! :)
2012. okt. 29. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
a TÁG sokkal erősebb :D én most vagyok nyolcadikos, a csokit jelölöm harmadiknak:D
2012. nov. 10. 09:44
 7/8 anonim válasza:
14%

a b*dös lóf*szt erősebb a tág!:D

csokonais vagyok, a követelmények hatalmasak, teljesíteni k*rva nehéz, belehalsz a tanulásba mellette nincs életed.

SOKKAL ERŐSEBB

ezzel szemben a tág(barátnőm oda jár) semmi

2013. jan. 2. 02:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó! Kapacitástól függ, hogy kinek milyenek az elvárások, na meg a szak sem mindegy. Úgy hallom, a TÁG nyelvi szaka könnyűnek mondható, de nem tapasztalatból, hanem ismerőstől.
2013. aug. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!