Szerintetek, hogy tovább?
Szóval most fogok érettségizni és szakácsnak szeretnék továbbtanulni, de még nem biztos.
Gundelbe szerettem volna menni, de egyrészről messze van (55-60 km és napi 4 óra utazás), másrészről nem biztos, hogy felvennének mivel a 9. és 10. évvégén éppen, hogy átcsúsztam 2-esekkel. És mivel április 3-ig kell leadni a jelentkezést addigra az érettségim nem lesz meg.
Mindenféleképpen Pestre szerettem volna menni kollégiumba, de a szüleim anyagilag nem bírnának, utazni viszont mindennap nem szeretnék, mert 3-4 óra nekem sok lenne mindennap. Azért szeretnék Pestre menni, hogy végre új környezetbe kerülhessek. A lényeg, hogy egy közeli kisvárosban úgy szint van szakácsképzés, de 4 évig abba a városba jártam és, hát nem éppen nyerte el a tetszésemet. A szüleimnek így viszont csak 2 ezer Ft lenne havonta a bérletem, nem pedig 10 ezer Ft. Igazából már valahol lemondtam Pestről, mert semmiféleképpen nem akarom a szüleimet leterhelni még jobban anyagilag, csak érdekelne mások véleménye is. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!