Giorgio Perlasca Szakközép iskola!?
A kérdésedre nem tudok választ adni, de nem ajánlom, hogy oda menj!
Barátnőmmel elmentünk a nyílt napra...
Vidékiek vagyunk, és csak bámultuk a nagy és gyönyörű épületet. Barátnőm teljesen beleszeretett, már teljesen beleélte magát, hogy oda megy.
Bementünk egy óriási terembe, ami akkor volt... hogy nagyon zsír.
De aztán kijöttünk a folyosóra körülnézni, és szerencsétlenségünkre pont kicsöngettek...
El sem hittem, mekkora gengszterek vannak ott! Egyik feketébb, mint a másik. Na igaz, én vidéki vagyok, és csupa roma között nőttem fel, de nem gondoltam, hogy abban a suliban ennyien lesznek. És nem a normális fajta... Meg aki nem roma, az is gázos volt. A lányok szinte mind kur*vák, a fiúk drogosnak tűntek. Egy nagy szégyen volt. Mindenki menekült onnan, mert már nekünk, lányoknak odajöttek bunkóskodni a fiúk, hogy "jött az új húsáru". Hozzá vagyok szokva, tényleg, de ha már te döntesz a továbbtanulásodról, szerintem ne oda menj.
Igaz, nem mindenki ilyen, de a fele kb. sinter. ;)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!