Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Állatorvosként könnyen el...

Állatorvosként könnyen el lehet helyezkedni? Nehéz munkát találni?

Figyelt kérdés
Egyéb tapasztalata valakinek a szakmáról, egyetemről?
2012. okt. 11. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mint, a szolgáltatás felhasználója tudok véleményt mondani. Én körbe néznék, és érdeklődnék, hogy aki a környéken praktizál mire van jobban specializálódva. Így tudnám, hogy mire van igény. Pl én tűzbe mennék egy jó állatorvosért, aki megbízhatóan ért a lovakhoz, nem fél odamenni hozzá, hogy megvizsgálja vagy beadni neki egy oltást, és nem néz pénzes zsáknak, csak azért mert lovam van (irreálisan magas kiszállási díjat tudnak kérni).
2012. okt. 11. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha jól tudsz helyezkedni, akkor semmi gondod nem lesz, de az állattartók közössége csökken, a haszonállatok száma méginkább, szóval ha nem vagy kiemelkedően jó szakember, akkor már lehetnek problémák (bár éhező állatorvost még nem láttunk :))).
2012. okt. 12. 06:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán!
2012. okt. 12. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel Magyarországon csak 1 egyetemen képeznek állatorvosokat, ahova nehéz is bejutni, illetve ott specializálódnak, így 1 településen akár több is praktizálhat, szerintem ez még nem túlzottan telített szakma.
2013. jan. 17. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!