Állatorvosként könnyen el lehet helyezkedni? Nehéz munkát találni?
Figyelt kérdés
Egyéb tapasztalata valakinek a szakmáról, egyetemről?2012. okt. 11. 18:42
1/4 anonim válasza:
Én mint, a szolgáltatás felhasználója tudok véleményt mondani. Én körbe néznék, és érdeklődnék, hogy aki a környéken praktizál mire van jobban specializálódva. Így tudnám, hogy mire van igény. Pl én tűzbe mennék egy jó állatorvosért, aki megbízhatóan ért a lovakhoz, nem fél odamenni hozzá, hogy megvizsgálja vagy beadni neki egy oltást, és nem néz pénzes zsáknak, csak azért mert lovam van (irreálisan magas kiszállási díjat tudnak kérni).
2/4 anonim válasza:
Ha jól tudsz helyezkedni, akkor semmi gondod nem lesz, de az állattartók közössége csökken, a haszonállatok száma méginkább, szóval ha nem vagy kiemelkedően jó szakember, akkor már lehetnek problémák (bár éhező állatorvost még nem láttunk :))).
4/4 anonim válasza:
Mivel Magyarországon csak 1 egyetemen képeznek állatorvosokat, ahova nehéz is bejutni, illetve ott specializálódnak, így 1 településen akár több is praktizálhat, szerintem ez még nem túlzottan telített szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!