Melyik egyetemen a legjobb a mérnöki képzés?
A 4-től kérdezném, hogy miért mondod h legnagyobb jóindulattal sem a legerősebb? Senki nem mondta h a legerősebb, de azért ez a kijelentésed olyan lekicsinylő. Biztos ilyen elszállt bme-s lehetsz, figyelj, én nagyon büszke vagyok rád, h oda jársz, biztos nagyon okoska lehetsz.
Ha valamit bírálni mersz, előbb nézz utána, hogy szakmailag mit tettek le az asztalra. Járj utána a történetének, a tanárainak, teljesítményüknek. Hogy milyen támogatásokat kapnak, milyen kapcsolataik vannak, mert ez a legjobb tükre a képzésnek.
nem azt mondtam h a legnagyobb jóindulattal sem a legerősebb...
azt mondtam h "nem a legerősebb" és hozzátettem h ezt nem szemétségből mondom,hanem mindenféle rossz szándék nélkül.
bme-s vagyok igen, de elszálltnak közel sem mondanám magam. egyike vagyok azoknak akik mindig szidják az elszállt bme-s mérnököket.
és miért kéne "előbb nézz utána, hogy szakmailag mit tettek le az asztalra. Járj utána a történetének, a tanárainak, teljesítményüknek. Hogy milyen támogatásokat kapnak, milyen kapcsolataik vannak," ezeket megtennem mielőtt bírálok egy egyetemet? ne nevettessed már ki magad. nyilván te az összes egyetemnek tudod ezeket az országba, vagy még egyikről sem alkottál véleményt... :)
Látatlanban biztos nem alkotok véleményt. És te hogy jössz ahhoz, hogy bírálj egy egyetemet? Mi alapján? Valakik véleménye alapján? Statisztika alapján? Mert ha igen, rosszul teszed.
Nem minden szakterületen a bme a nyerő. Pl. a szie az agrárműszakiban, erőgéptechnikában jár az élen. És ezt objektíven mondom, mert érdekel ez a téma, és úgy jöttem ide, hogy alaposan utána jártam mindennek.
Ha gyengus lenne, gondolom nem hívnák meg a szie-s profokat a bme doktori iskoláiba konzulensnek. Mert ugyanis ilyen is van, bizony.
Valaki írta, hogy a mechanika itt nagyon nehéz. Csak alátámasztani tudom, épp most is a mozgástannal küzdök. Gelencsér nem teketóriázik:D
És csak akkor bírálj, ha konkrét tapasztalataid vannak (nem egy, nem kettő, hanem több, amiből következtetést tudsz levonni), ismeretlenül, látatlanba ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!