Szerintetek felvesznek?
Figyelt kérdés
Idén 446 pont volt a pszichológia szakra a ponthatár a Károlira. Én idén érettségiztem, de csak jövőre szeretném elkezdeni ezt a szakot. Vajon szerintetek mennyivel emelkedhet a ponthatár? 2011-ben 421 pont volt a haár, de ugye 2012-ben 500 pontos lett a rendszer. csaknem emelkedik megint ennyivel.2012. okt. 8. 19:38
2/3 anonim válasza:
Mennyi volt a pontod? Amúgy mivel mindig buherálnak az oktatáson van reális esély mindig, hogy a pontokon ez meg fog látszódni, abban reménykedj, hogy sokan megijednek a hallgatói szerződéstől és a pszichológus túlképzéstől és nem jelentkeznek annyian... Amúgy jobban jártál volna ha felvételizel idén és halasztasz.
3/3 A kérdező kommentje:
Felvételiztem, csak másik szakot választottam végül, de szeretném elvégezni a pszichológiát. A töri érettségim meg az emelt matek volt a két kiemelt tárgyam. Így lett 482 pontom. Tudom, hogy igazad van, jobban jártam volna, ha azt kezdem el. De hát én ezzel fizettem meg a tanuló pénzt, hagytam magam lebeszélni a pszichológiáról.
2012. okt. 8. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!