Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Előrehozott emelt biológia...

Előrehozott emelt biológia érettségi?

Figyelt kérdés

Sziasztok lenne egy kérdésem mert,ha igen akkor már nyáron elkezdek rá készülni és akkor is ott lesz még a suliba majd 1év fakultáció.

Meg az ide anyag.

Na tehát emelt előrehozott érettségit szeretnék tenni biológiából,eddig eléggé jó voltam belőle általonost is beleértve egy eléggé jó gimibe járok!

És szerintetek egy emelt érettségi nem lesz így elsőnek sok?

Azt nem nagyon szeretném,hogy most közép és utána emelt.

Mert akkor megint ott van az emelt kémia érettségi és mindenféleképp külön akarom őket megírni!

Tehát szerintetek vágjak bele?

Ha igen akkor szerdán ezt jelezném a szaktanáromnak!

2012. okt. 8. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem kissé összefüggéstelen, amit írsz. Hányadikos vagy például, ez nem derül ki. A biosz emelt szerintem nagyon összetett, nem tudom, hogy hogyan tudnád a megkövetelt részletességgel előre megtanulni a genetikát, biokémiát, anatómiát stb. Az, hogy általánosban milyen voltál bioszból, nem jelent semmit...Gondold át még egyszer!;)

2012. okt. 8. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Igazad van!

Most 10.es vagyok,és szeretnék előrehozott érettségit(emelt)

tehát lenne rá még időm felkészülni mivel itt az idei év+nyár és a következő év fakultációja!

Tehát,ha valamit nem értek akkor ott a fakultáció,esetleg magántanár.

Lenne esélyem arra,hogy sikerüljön a biológia érettségi!

De valahol olvastam azt,hogy eltörölték az előrehozott érettséit ebből mi igaz?

2012. okt. 8. 17:36
 3/5 anonim válasza:
Na figyelj. Engem nem vettek fel egyetemre, mert nem foglalkoztam vele. Most októberben teszek ismétlő emelt biológiát. Augusztus első napjaiban kezdtem rá készülni, mostanra már az egészet 2-szer átvettem. A próbaérettségijeim 82 és 91% között vannak. Szóval 2 hónap simán elég rá ha napi szinten foglalkozol vele.
2012. okt. 10. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom.él e még e ez a kérdés de az utolsót megkérdezném hogy mennyi lett előtte az emelt amiért nem veték fel és hogy tanult akkor mert szeretnérk tőle kérdezgetni h h csinálta ezt a 2 hónap aladt:))))
2012. okt. 22. 21:28
 5/5 anonim válasza:
72 lett. és inkább a kémia miatt nem vettek fel, mert a tanárunk nem tudott tanítani, egyik osztálytársamat ugyanis 64 biosszal felvették ugyanoda ahova én akartam menni. úgy csináltam hogy volt akaraterőm hozzá, nem jártam el haverokhoz meg bulizni. semmi különleges képességem nincs, erre bárki képes.
2012. okt. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!