Előrehozott emelt biológia érettségi?
Sziasztok lenne egy kérdésem mert,ha igen akkor már nyáron elkezdek rá készülni és akkor is ott lesz még a suliba majd 1év fakultáció.
Meg az ide anyag.
Na tehát emelt előrehozott érettségit szeretnék tenni biológiából,eddig eléggé jó voltam belőle általonost is beleértve egy eléggé jó gimibe járok!
És szerintetek egy emelt érettségi nem lesz így elsőnek sok?
Azt nem nagyon szeretném,hogy most közép és utána emelt.
Mert akkor megint ott van az emelt kémia érettségi és mindenféleképp külön akarom őket megírni!
Tehát szerintetek vágjak bele?
Ha igen akkor szerdán ezt jelezném a szaktanáromnak!
Kedves Kérdező!
Nekem kissé összefüggéstelen, amit írsz. Hányadikos vagy például, ez nem derül ki. A biosz emelt szerintem nagyon összetett, nem tudom, hogy hogyan tudnád a megkövetelt részletességgel előre megtanulni a genetikát, biokémiát, anatómiát stb. Az, hogy általánosban milyen voltál bioszból, nem jelent semmit...Gondold át még egyszer!;)
Igazad van!
Most 10.es vagyok,és szeretnék előrehozott érettségit(emelt)
tehát lenne rá még időm felkészülni mivel itt az idei év+nyár és a következő év fakultációja!
Tehát,ha valamit nem értek akkor ott a fakultáció,esetleg magántanár.
Lenne esélyem arra,hogy sikerüljön a biológia érettségi!
De valahol olvastam azt,hogy eltörölték az előrehozott érettséit ebből mi igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!