Elkezdte valaki ebben az évben a hageni egyetemen (Universität in Hagen) a pszichológia szakot távoktatásban?
Figyelt kérdés
universität, Hagen, egyetem, pszichológia2012. okt. 8. 14:56
2/10 A kérdező kommentje:
És te is köztük vagy?:) Ha igen, írhatok privátot? Lenne néhány kérdésem.
2012. okt. 8. 15:08
3/10 anonim válasza:
tudnátok írni pár dolgot erről az egyetemről?
milyen színvonalú? a vizsgázás hogy zajlik , Ausztriába is ki kell menni vizsgázni?
4/10 anonim válasza:
milyen képzések közül lehet választani és mennyi a tandíj?
5/10 A kérdező kommentje:
Kb. 50ezer a tandíj (euróban kell fizetni és benne van a könyvek ára is, amiket postán küldenek ki) de egy sikeres félév után kérhetsz tandíjmentességet. Budapesten is lehet vizsgázni, te választod a vizsgahelyszínt, van TO is. Azt nem értem, hogy jön ide Ausztria, Hagen Németországban van... Egyetlen egyszer biztos ki kell menni, a diplomavédésre.
2013. ápr. 4. 13:27
7/10 anonim válasza:
sziasztok! ha vki elkezdte legyszi meseljen rola, engem nagyon erdekel :)
8/10 anonim válasza:
Látom, régi kérdés, de van valakinek tapasztalata azóta?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!