Milyen szakközépiskolába menjek?
Nyugi, egy éve kb. én is pont így voltam, most pedig egy erõs gimibe járok.
Jó lenne tudni, hogy melyik városban élsz, milyen az átlagod, és csak szakközépiskola érdekel, vagy esetleg gimi is?
Én úgy csináltam, hogy leültem a gép elé, fogtam magam, és a google-t használtam [budapest középiskola lista]. Kihozott egy jó pár suilt. Mivel én tudtam, hogy gimibe akarok menni, ezért fõleg a gimiket nézegettem, de néhány szakközépsuli holnapjára is felmentem. A lényeg, hogy halvány gõzöm nem volt semmirõl, ezért azt csináltam, rámentem minden gimi holnapjára. Megnéztem az infókat a feltételeivel kapcsolatban, és ezután a tagozatokat tettem sorba. Ha megtetszett egy suli, azt megjegyeztem magamnak. A végén, amikor már mindet végig néztem, visszamentem azokra, amik tetszettek. Ilyenkor már az egész oldalt szemügyre tettem, pl. a galériát is megnéztem.
Ezek után pedig már csak gondolkoznom kellett, hogy melyik tagozattal járnék jobban.
Én így döntöttem. Azért hozzáteszem, nem egy nap alatt, de mégcsak nem is egy hét alatt :D Még október végén sem tudtam, hogy hova megyek majd....
A lényeg, hogy gondold át alaposan. És azért elképzeléseid vannak, ami kezdetnek nem rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!