Kb mennyibe kerül egy 3éves szakács szak elvégzése nappali tagozaton?
Tudom, hogy ezért már fizeti kell, mert már van egy OKJ-s szakmám, csak az a kérdés h kb. mennyit?
(Az egyetlen vendéglátós suli Miskolcon, ahol van szakács szak.)
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
A szentpáliban van Miskolcon szakács képzés, jók a szakoktatók, biztos alapot adnak. Nem is tudom hogy van e szakács képzés Főiskolai vagy egyetemi szinten. Inkább csak vendéglátóról tudok.
Ajánlanám a Szolnoki Főiskola Vendéglátás szakát.Ha fizetősre akarsz menni akkor félévenként asszem 120-150 ezer körül van. A Főiskolán ínyenc klub is működik akikhez csatlakozhatnak diákok is. Ez a klub már számos magyar gasztronómiai rendezvényen lett érmes helyezett.
Köszi, de én nem egyetemben gondolkodtam, csak a Szentpáliban. És azt kérdeztem h az a képzés mennyibe kerülhet :) De az egyetem...hát nem vonz, de ezt meggondolom.
Esetleg tudsz valami árat is a szentpáliról szakács szakon?
Második szakmám lesz, és ezt fizetnem kell, és nem tudom h mennyit, ha felvesznek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!