8-os vagyok. Anyumnak nem kéne segíteni a suli választásban, sőt egyáltalán a suli keresésben?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy én látom rosszul, de szerintem kéne. Az osztálytársaimnak mind segítettek a szülei. Azt mondta, hogy annak idején neki sem segítettek.2012. okt. 3. 16:50
1/9 anonim válasza:
hát, mondjuk én megkérdeztem a fiam, mit szeretne. mert hiába akarnám, hogy balettáncos legyen, ha kövér is, és utál táncolni... (sarkítottam kissé)
2/9 anonim válasza:
tőlem csak annyit kérdeztek h szakközépbe vagy gimibe akarok menni, de azt mondták h menjenk oda ahová szeretnék, szal ha úgy vesszük nem segítettek, de nem is volt rá szükségem
3/9 A kérdező kommentje:
Én, ha azt mondanám, hogy szakközépbe szeretnék menni,tuti kiabálna velem, és teljese ki lenne akadva. Ő már meg van bizonyosodva róla, hogy én gimibe megyek, ha szeretném, ha nem. Tök jó, hogy nekem ebbe nincs is beleszólásom... -.-"
2012. okt. 3. 18:41
4/9 anonim válasza:
Nekem májustól januárig kellett könyörögnöm, hogy ne kelljen gimnáziumba mennem:D Hál Istennek megunták a könyörgésemet, szóval most szakközép, nyamnyam.
5/9 anonim válasza:
A mai világban a gimi a legnagyobb ökörség, hacsak nem akar az ember utána mindenáron valami nehéz egyetemre bekerülni.
Ha nem akar, akkor elég a szakközépiskola, mert ott legalább egy szakmát is szerez.
6/9 anonim válasza:
Fogjátok már fel, hogy 2012-ben a szakközépiskola nem ad szakmát..
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok, okj-re gondolok, ami esetleg ott van helyben, és plusz egy vagy 2 év:)
9/9 anonim válasza:
Neked kell választanod. A szüleidnek meg támogatnia kéne a döntésed, nem ellenezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!