Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetem lenne a legmegf...

Milyen egyetem lenne a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
hirtelen pattant ki a fejemből, de jelenleg minden vágyam az, h katonai ügyész legyek!! csak lényegében semmit sem tudok ezzel kapcsolatban. utánanéztem neten,de semmi emlitésre valót nem találtam,lehet, h rossz helyen keresgéltem... Milyen egyetemre kéne mennem??? ajánljatok vmit!! kösziii
2009. aug. 4. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
A jogi egyetemet kell elvégezned, és utána figyelni kell, hogy katonai ügyészségeken hirdetnek-e fogalmazói állást.
2009. aug. 4. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Hajrá, végül is még kb. 10ezren akarnak egy állásra bejutni... :D

Kicsit se telítet... :)

2010. jan. 22. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:

nem akarlak megbántani

de hadd gonoszkodjak

hogyan akarsz katonai ügyész lenni ha azt sem tudod mit csinál (ezt csak sejtem) a katonai ügyész?

miért pont katonai?

miért pont ügyész?

katonák, rendőrök, ügynökök által elkövetett bűncselekményeket akarsz vizsgálni, őket vádolni?

2010. jan. 22. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen hirtelen pattant ötletek, meg a nem 100%, meg szülők nyomásával kezdődő mondatoknak semmi értelme, ha valaki jogász akar lenni.

BAROMIRA telített a szakma, ezt meg kellene végre érteni. Az elhelyezkedés baromira nem könnyű.

Ha BAROMI jól csinálod, akkor talán van esélyed. Aonban ehhez igen kimagasló teljesítményeket kell nyújtani, és nem csak az egyetemen, hanem melette is.

Aki évekkel ezelőtt nem kötelezte el magát a jogi szakma mellett, esetleg nem is érdekli annyira, csak menni akar valahova, az inkább hagyja a francba, mert csak szenvedni fognak. Kell egy bizonyos személyiség, hogy valakiből jó jogász legyen. Az kitartásról és az elkötelezettségről nem is beszélve. Nem azt mondom, hogy a magyar alkotmánnyal a kezedben feküdj le aludni, de ilyen hirtelen pálfordulások sosem vezetnek jóra.

50%-otthagyja az egyetemet, mert rájön, hogy neki ez nem jó/nem fog menni, vagy éppen ki is esik...

Ez a szakma nem olyan, hogy hűű elbulizgatok 5 évet, és akkor majd ott fogok a bíróságokon lebzsleni a jó vaskos dohányért...

2010. jan. 22. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nahh átolvasva helyesírási hiba van benne bőven... sorry érte.
2010. jan. 22. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:

katonai ügyész csak az lehet akinek van katonai rangja

aki katona

2010. jan. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!