Szeretnék tovább tanulni! Hová menjek?
Figyelt kérdés
Eléggé érdekel mindenféle menedzserkedés, sztárokkal, programok szervezésével foglalkozni, vagy akár egy rádiónál dolgozni a műszerfalak mögött, vagy tv-nél... informatikából lesz emelt érettségim, de a matekot annyira nem szeretem, tanárfüggő, hogy mennyire értem. szerintetek hová menjek továbbtanulni?2012. szept. 30. 20:39
1/7 anonim válasza:
Elég sok embert érdekelenek ezek, és elég sokan erről álmodnak (de pl. nem hiszem ,hogy igazán tudod, mit jelent menedzsernek lenni).
Először döntsd el, pontosan mit szeretnél, mert nem úgy megy, hogy egyszer majd csak öledbe hull egy ekkora lehetőség, hanem dolgozni kell érte.
2/7 A kérdező kommentje:
tudom, mindenért tenni kell. de nem tudom, merre indulhatnék el.
2012. szept. 30. 23:03
3/7 anonim válasza:
Menj el középiskola után rendezvényszervezőnek, és ott megtapasztalod, hogy ez miről szól, szeretnéd-e komolyabba csinálni.
4/7 A kérdező kommentje:
és rendezvényszervezőnek hol lehet tanulni az andragógián kívül?
2012. okt. 1. 23:12
5/7 anonim válasza:
Rendezvényszervezőként dolgozni kell, nem tanulni. Keress ilyen cégeket, küldj nekik CV-t, légy elhivatott és készülj fel a sok munkára :)
6/7 A kérdező kommentje:
papír nélkül manapság felvesznek bárhová is?...
2012. okt. 2. 17:04
7/7 anonim válasza:
Ez egy olyan szakma, ahol a tökösség, rámenősség és teherbírás jelentősen fontosabb, mint a wc papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!