Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Villamosmérnökként Budapest...

Villamosmérnökként Budapest vagy Győr?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves, érettségizett diák vagyok. Jelenleg OKJ-n vagyok.

Szeretnék villamosmérnök lenni.

A gondom az, hogy nem tudok dönteni. Pontszám alapján nekem megvan a BME VIK is, és minden más villamosmérnöki képzés, mégsem tudom mi legyen:

Állítólag Budapest nagyon nehéz, nem lesz szabadidőd, de baromi okos leszel. Győr egy picit gyengébb, de legalább lesz rendesen magánéleted.

Még valami: eléggé pánikoló gyerek vagyok. Mit javasoltok?

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.

2012. szept. 29. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az nem igaz hogy nem lesz szabadidőd a BME-n. Csak kevesebb mint Győrött, de megbecsültebb diplomát kapsz.

Ez kb olyan sztereotípia minthogy az orvosisok 0-24 tanulnak 6 éven át és nem buliznak egész évben. Lóf###t.

2012. szept. 29. 23:08
 2/2 Dogmatix91 ***** válasza:
Én győri vagyok, ide járok gépészmérnökire. Szerintem nyugodtan csináld meg a BME-n az alapképzést, max mesterre átjössz Győrbe, mert itt azért egy állásbörzén könnyebb munkát találni, bár a pesti börzék sokkal nagyobbak, itt viszont elkapkodják a mérnököket (főleg a jókat), a cégek és nem neked kell futni a munka után. A tanárok biztos, hogy jobbak a BME-n. Győrben elég jó a közösség és segítőkészek a felsősök és a legtöbb tanár is(nem tudom, hogy BME-n mi a helyzet). Egyik ismerősöm BME-n van villamosmérnökin, neki elég jól megy és van magánélete :) Nyilván ha nehezebben tanulsz/értesz meg dolgokat akkor többet kell tanulnod.
2012. szept. 30. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!