Egy tantárgyból elég csak a vázlatot megtanulni?
szinte minden tantárgyból írunk vázlatot,de mindig bizonytalan vagyok,hogy elég-e azt megtanulni?
9.-es vagyok.
Attól függ, milyen jó az a vázlat.
A tanulás célja az, hogy tisztában legyél az információkkal, és hogy folyó szövegben elő tudd adni. Ha a vázlat nem hiányos, és azt te el tudod rendesen mondani, akkor elégnek kell lennie. Sok embernek azért kell könyv, mert nem tudnak elég jól önállóan beszélni.
Nálunk változó volt.
Magyarból keveset írtunk, oda kellett a könyv.
De töriből pl. ötször több infót írtunk le, mint amennyi a könyvben volt.
Bioszból ki se nyitottam a könyvet, olyan jó volt a vázlat. Kémiából is jó volt a vázlat.
Alapvetően a legjobban vázlatból tanultam, mégpedig sajátból, és abból, amit nem szó szerint diktáltak, tehát én írtam magamnak iránymutatás alapján.
Félmondatok, csak a lényeg.
A címszavas vázlat túl rövid volt nekem, a könyv szövege meg a hosszú, sokszor bonyolult megfogalmazás miatt érthetetlen volt, elnyújtott és nem tudtam figyelni rá.
De ezt mindenkinek magának kell megtapasztalnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!