Légiforgalmi irányító szeretnék lenni, de még csak 17 vagyok. Még három év mire jelentkezhetek. Mit csináljak addig?
Figyelt kérdés
Jelenleg végzős gimnazista vagyok. A HungaroControl-nál jelentkezési feltétel a betöltött 20. életév. Tehát csak három év múlva tudnék jelentkezni.
A kérdés, hogy addig mit csináljak? Szeretnék egyetemre menni.. A közlekedésmérnöki hülyeség lenne?
2012. szept. 24. 16:29
1/10 anonim válasza:
Egyaltalan nem hulyeseg, sooot. A lenyeg, hogy erdekeljen. A legiiranyitora pedig ne alapozz, ahhoz gyakorlatilag csak keszseg kell, es annyira speci a tesztuk, hogy gyakorolni nem lehet ra. Kompetenciat nem tudsz fejleszteni, szoval tessek szepen tovabb tanulni, olyan szakon, ami tetszik. Ja, es nem tudom, hogy tudod-e, de a FEAST tesztet egyszer irhatod meg, kovetkezo dobasod nincs. Ne alapozz erre, inkabb legyen B terv. Annak viszont tokeletes. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Tökéletesen egyetértek veled, pont ezért szeretnék egyetemre menni. Igen, érdekel a közlekedésmérnöki. :) Köszönöm szépen a választ!
2012. szept. 24. 16:50
3/10 anonim válasza:
mindenfelekeppen menjel egyetemre addig! nekem egy tavoli rokonom iranyito Bp-n, azt mondta meg lehet oldani felsofoku vegzettseg nelkul is, de konnyebb elvegezni a legiiranyito kepzest ha elotte jartal mar egyetemre! plane, ha kozlekedesmernoki, az biztos hasznos lehet.
ha meg lenne kerdesed, lehet az email cimet meg tudnam szerezni, dobj egy privatot!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (:
2012. okt. 22. 14:24
5/10 anonim válasza:
Ilyen b*zi smilekkal inkább ne legyél irányító...
6/10 A kérdező kommentje:
Hogy függ össze a kettő?
2013. ápr. 28. 13:43
7/10 anonim válasza:
Ilyen mocskos szajjal meg inkabb ne te adj tanacsot...
8/10 A kérdező kommentje:
?
2013. ápr. 28. 18:14
9/10 anonim válasza:
Elso voltam, es annak az "okos" valaszadonak irtam.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2013. ápr. 28. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!