Nyomozó szeretnék lenni, mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Májusban érettségiztem, 338 pontom lett, de nem mentem egyetemre annak ellenére hogy felvettek (gazdinfo) mert nem akartam már azt a szakot. Úgyhogy kijöttem Angliába dolgozni hogy közben kitaláljam mi is szeretnék lenni. És rájöttem, nyomozó szeretnék lenni. És a segítségeteket szeretném kérni (vagy tanácsaitokat) hogy hova menjek és hogy mik a követelmények. Előre is köszi a válaszokat:)2012. szept. 22. 02:49
1/3 anonim válasza:
A jó nyomozó jelölt ezt önmaga kinyomozza.
2/3 A kérdező kommentje:
ezen így negyed 3kor elmosolyodtam:)
2012. szept. 22. 03:18
3/3 anonim válasza:
Először is érettségizz újra, mert 338 pont nagyon kevés. Nyomozónak az NKE-n tanulhatsz, vagy valamelyik RSZKI-ban a rendőr szakképesítés megszerzése után kerülhetsz nyomozói beosztásba.
A követelményeket a felvi.hu-n megtalálod az egyetemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!