MaJoRkA kérdése:
Ha gimibe megyek akkor csak emelt tantárgyat tanulok? Ha szakközépbe akkor emelt tantárgy meg szakma? Ha szakiskolába akkor meg csak szakma?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 19:14
1/4 anonim válasza:
Eelt szinten akkor kell tanulnod, ha egyetemre, főiskolára készülsz.
De amúgy nagyjából igen, de a szakiskolában is van valamennyi "sima" tantárgy, szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
okok.. kösz..
2012. szept. 15. 19:19
3/4 anonim válasza:
nem nagyon vágom a logikád. mit értesz "emelt tárgy" alatt?
infó szakközépbe jártam, ergo az infót tanultam emelt óraszámba.
4/4 anonim válasza:
Ha gimibe mész akkor fakultációban választhatsz egy tantárgyat amiből emelt érettségit szoktak tenni. Szakközépbe ugyan azt az érettségit írod mint a gimnáziumba. A szakma az +1-2 év, így érettségi 4 év +1 év szakma után kapsz szakmát.
Szakképzőbe 9-10 évben mindent tanulsz+kicsi szakma 11-12-ben pedig csak szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!