Minek érdemes tanulni? Amivel még TALÁN állást is lehetne majd szerezni?
Nemrég végeztem a suliban, (érettségi meg volt, és még egy technikusi is) de még szeretnék tanulni, csak az a kérdés, hogy mit, vagy minek? Ezért nem is jelentkeztem tovább, mivel nem láttam értelmét annak, hogy rábökjek valamire "jó lesz az nah" alapon és fizetni érte csak, hogy legyen valami. Sajnos most viszont nem tudom hogyan tovább....
Mit érdesem tanulni / OKJ képzést lerakni, ha külföldre szeretnék majd kimenni, vagy esetleg itthon szeretnék elhelyezkedni, mik a keresettebb, illetve "stabilabb" munkák?
Egy taknyos 20(F)éves
okj-t semmiképp...főleg ne olyat ahol 100 ezreket kérnek...én 1 évet vertem el okj-ra feleslegesen...
Szerintem a technikus szakmádban próbálj meg alkotni, esetleg menj a szakmán belül felsőoktatásba, vagy próbálj meg elhelyezkedni benne olyan helyen ahol tanulsz is. Ha ez nem akkor menj egyetemre, fősulira, ami érdekel azon belül. Am milyen szakmát takar a technikusi képzésed?
üdv egy pázmányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!