Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szexuálpszichológiával,...

Szexuálpszichológiával, szexológiával szeretnék foglalkozni ilyen irányban szeretnék továbbtanulni. Hova kéne felvételiznem? 12. es lány

Figyelt kérdés

2012. szept. 11. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Valamelyik egyetemen pszichológia szakra. Meglepő, ugye? :)
2012. szept. 11. 19:38
 2/9 A kérdező kommentje:
hmhmhm .. -.- ;)
2012. szept. 11. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
A szexológus nem orvosi végzettségű? Vagyis ehhez gondolom orvosi egyetemre kell menned. A szexuálpszichológia meg bölcsészkaron van.
2012. szept. 11. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Bőven van még időd eldönteni mi legyen belőled. Nem biztos, hogy az leszel, ami most szeretnél. Nem gondolod, hogy azért akarsz szexológus lenni, mert tombolnak a hormonjaid?
2012. szept. 11. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Végzős gimnazista, hova várjon szerencsétlen, nem egészen fél év múlva be kell adni a papírjait kedves Nimfadórának, hogy hol szeretne tanulni...
2012. szept. 13. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:

ez kicsit több mint a hormonok tombolása. :)

majd körbenézek nyiltnapokon. köszi :)

2012. szept. 15. 22:53
 7/9 A kérdező kommentje:
még mindig érdekelne... van egyáltalán igény szexológusokra?
2013. jan. 3. 19:50
 8/9 delusion ***** válasza:

Nos, az igény egyik definíciója az, hogy az igény nem más, mint egy konkretizált szükséglet; szerinted van ilyen konkrét szükségletük az embereknek, hivatalrendszereknek manapság?

De hogy ne csak levegőben álljon az egész válasz, a szexológia egy interdiszciplináris tudományterület, egyszóval használ mindent, amit csak tud - biológia, orvoslás, pszichológia, szociológia, antropológia, genetika, statisztika, meg amit el tudsz képzelni. Ez inkább a pszichológia felé viszi a prímet - szerintem.

A szerintemmel nyilván nem mész sokra, úgyhogy én azt javaslom, hogy hívd fel az MSZT-t, vagy dobj nekik egy email-t vagy akármi - tudtommal ez a legjelentősebb szexológiai entitás országunkban...egyébként a tagokon végignézve csupa pszichológust látok, akiknek szerintem érdemes elolvasnod az adataikat is, le van írva a pályájuk.

Itt egy link hozzá.

[link]

2013. jan. 3. 20:05
 9/9 delusion ***** válasza:
Egyébként érdekes, a XXI. század eleje óta van egy olyan egyetem Kanadában (Montréalban), ahol indul alapképzésben és masterben szexológia.
2013. jan. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!