Szexuálpszichológiával, szexológiával szeretnék foglalkozni ilyen irányban szeretnék továbbtanulni. Hova kéne felvételiznem? 12. es lány
ez kicsit több mint a hormonok tombolása. :)
majd körbenézek nyiltnapokon. köszi :)
Nos, az igény egyik definíciója az, hogy az igény nem más, mint egy konkretizált szükséglet; szerinted van ilyen konkrét szükségletük az embereknek, hivatalrendszereknek manapság?
De hogy ne csak levegőben álljon az egész válasz, a szexológia egy interdiszciplináris tudományterület, egyszóval használ mindent, amit csak tud - biológia, orvoslás, pszichológia, szociológia, antropológia, genetika, statisztika, meg amit el tudsz képzelni. Ez inkább a pszichológia felé viszi a prímet - szerintem.
A szerintemmel nyilván nem mész sokra, úgyhogy én azt javaslom, hogy hívd fel az MSZT-t, vagy dobj nekik egy email-t vagy akármi - tudtommal ez a legjelentősebb szexológiai entitás országunkban...egyébként a tagokon végignézve csupa pszichológust látok, akiknek szerintem érdemes elolvasnod az adataikat is, le van írva a pályájuk.
Itt egy link hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!