Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudom lemondani az...

Hogyan tudom lemondani az érettségit?

Figyelt kérdés

Már leadtam a jelentkezésem az őszi érettségi vizsgára, de sajnos közben sok problémám adódott, úgyhogy semmiképpen nem akarok részt venni rajta. Le tudom mondani még, úgyhogy ne kapjak 1-est, mert év végén ugyanebből a tantárgyból szeretnék érettségizni!

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. szept. 11. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha így alakult, akár el is mehetnél írásbelizni. Ha nem sikerül úgy, ahogy szeretnéd, akkor nem mész el szóbelizni, így érvénytelen az egész, és nem kapsz semmilyen jegyet.
2012. szept. 11. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem, érettségi jelentkezést visszamondani nem lehet. Ha nem mész el, tiéd az egyes, de attól még az év végi érettségin kaphatsz ötöst.
2012. szept. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!