Mit csináljak? Jelentkeztem 2 suliba. Egyik kaposvár (1. helyen), másik meg itt a közelben ahol lakom (2. helyen). Pontszámom alapján mindenhova bekerültem, de csak az 1. re mehetek, ugye?
Figyelt kérdés
De én meg rájöttem, h kaposvárra nem akarok. :S mit tegyek? és a halasztás, h van?2009. júl. 29. 23:15
1/4 anonim válasza:
Nem, nem mehetsz, ahová elsőre felvettek az lesz, jelen esetben az 1.helyen megjelölted. A halasztás az, hogy nem iratkozol be és februárig megint beadod.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)de én is azt kérdeztem,h csak az elsőre mehetek,amit elsőre megjelöltem.ééés lehet vmi kérvényt írni,h a másikban szeretnék tanulni,vagy csak ez is pótfelvételivel?:/
2009. júl. 30. 15:13
3/4 anonim válasza:
Elvileg nem mehetünk pótfelvételire, mert felvettek... :(
Én simán OKJ-ra megyek beiratkozás helyett, majd jövőre megint jelentkezek.
(Én Pécsre jelentkeztem, de nem tudok menni mégsem)
4/4 A kérdező kommentje:
jajj,de hülye vagyok:$nem pótfelvételit akartam íírni...:S:)hanem úgy értettem ahogy írtad:)akk nem is kell menni beiratkozni? és nem tod,levelezőre át lehet jelentkezni?mert akk még belemennék...majd felhívom a sulit. köszi ,h írtál:):)
2009. júl. 31. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!