Kettő egyetemet egyszerre tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jelenleg még nem aktuális a kérdés, csak a jövőmet tervezem. Leginkább a matek/fizika érdekel. Alapjáraton tanári diplomát szeretnék, de érdekel a mérnöki szak is. Megoldható-e az, hogy elkezdem a mérnökit és a második évben jelentkezek a tanári szakra?
2012. szept. 9. 19:45
1/4 anonim válasza:
Elvileg lehet. De ez évtől már nem éri meg mert az állami éveid duplán fogynak. Meg alapból egy szakos tanár nincs, így a tanári szakod mellé kell egy minor szak is, ami csak 60 kreditnyi de az is bőven elég plusz.
2/4 anonim válasza:
tanárit és a mérnökit nem bírnád (sztem). elméletben sztem lehetséges, de gyakorlatban a tanulást nem bírnád úgy, h időben végezz.
3/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, én építőmérnökin vagyok a BME-n, és zúdítják ránk az anyagot. Tele vagyunk ED-kel, ZH-kal, vizsgákkal, enni alig van időnk, mivel nem elég csak vizsgaidőszakban tanulni. És szinte minden mérnöki ilyen kemény vagy még durvább, most emellé még egy tanári, kész öngyilkosság, egyik sem sikerülne.
4/4 anonim válasza:
azon túl, hogy valószínűleg kivitelezhetetlen, még értelme sincs. mégis mire lenne jó? tanár akarsz lenni, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!