Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csinál egy gazdasági...

Mit csinál egy gazdasági informatikus?

Figyelt kérdés
Mit tanul és tulajdonképpen mi a szakmája?
2012. szept. 6. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

A gazdasági informatikusok leggyakrabban gazdasági területen működő

cégeknél és vállalkozásoknál dolgoznak. A gazdasági informatikus munkája során

kapcsolatba kerülhet kereskedelmi riportok szerkesztésével, elemzésével, vagy bármilyen

gazdasági adatbázisok létrehozásával, üzemeltetésével és karbantartásával. Ezenfelül

foglalkozhat IFS vagy SAP rendszerek üzemeltetésével, vagy valamelyikük bevezetésével,

karbantartásával és frissítésével. Továbbá feladata lehet az elektronikai kereskedelemmel

kapcsolatos üzletvitel kialakítása, és üzemeltetése is. Ezekkel a tevékenységekkel kis

vállalkozásoktól kezdve nagyobb multinacionális cégek is foglalkoznak.

2012. okt. 14. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:

lényeget már előttem leírták.

csak úgy menj oda, hogy szeretsz programozni.

2012. okt. 14. 17:47
 3/4 anonim válasza:
Középiskolába járok, gazdasági informatika szakra. Nem csak programozásból áll. Érdemes a CISCO vizsga tartalmát megnézni. Azt vesszük.
2014. okt. 5. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért a 2 éves OKJ és a 3 éves Bsc között piszok sok különbség van (egyetemen a cisco szabadon választható tárgy). Én se azt mondtam, hogy csak programozás, de az összes félévben van belöle böven.
2014. okt. 6. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!