Orvosi-----> sebésznek tanulás?
Az lenne a kérdésem hogy szeretnék egyszer majd sebész lenni.
És pl mennyire remeghet a kéz??
Meg még tudnátok mesélni a sebészetről??
Milyen tulajdonságoknak/képességeknek vehetem hasznát?
kérdés hogy hány éves vagy?
az hogy mennyire remeg a kéz, az nem szempont egyelőre, nem ez alapján fognak felvenni az egyetemre, hanem kémia, és biológia tudás alapján! szóval ezekre koncentrálj!
utána pedig a sebészeten úgyis megtanítják az embernek, hogy hogy ne remegjen a keze! Tehát emiatt ne aggódj. de természetesen parkinson kórosok nem lehetnek sebészek..
Orvostanhallgatóként mondom, hogy még az első két évben sem foglalkoznak túl sokat a kézremegéssel!
Ha viszont még viszonylag fiatal vagy, és szeretnél később sebész lenni, akkor tanulgass gyöngyfűzést, varrást, hímzést! Ezeknek nagyon nagy hasznát tudod majd venni! Ja és fiúként sem ciki. Én amikor ezt csináltam, és volt hogy furcsán néztek rám az osztálytársak, csak közöltem velük, hogy egyszer őket, vagy családtagjaikat fogom varrni, úgyhogy jobb ha nem zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!