Emelt szintű érettségihez honnan szerezhetem meg a tételeket kidolgozva?
Figyelt kérdés
Középszinten ugye meg lehet őket találni, de mi a helyzet az emelt szintűvel? Ha nincs tanárom, hogy készülhetek fel rá? Vagy naivitás azt gondolni, hogy emelt szinten megtalálom őket kidolgozva?2012. szept. 6. 00:56
1/4 geobarbi válasza:
emelt szinten amúgy is butaság más kidolgozott tételőből tanulni. ha valaki emeltre megy, annak oka van, akkor én meg már nem bíznék interetes jancsika kidolgozott cuccában. dolgozd ki te magad, és sokkal egyszerűbb lesz a tanulás.
2/4 anonim válasza:
Szoktak kiadni emelt szintű érettségihez tételkidolgozást, könyvesboltokban keresd majd. Nem minden tárgyból van, de matekról, magyarról tudom, hogy létezik.
3/4 geobarbi válasza:
föci, és informatika is van, ezek tényleg jók, de ajánlott közben böngészni a részletes követelményeket. én pipáltam, ami megvan a listáról.
4/4 A kérdező kommentje:
Ühüm, köszönöm a válaszokat. Akkor ez így elég nehéznek tűnik, de azért ráállok a dologra, hátha teljesíthető... Köszi a válaszokat.
2012. szept. 6. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!