Ha újraérettségizek, tudhatom valahonnan, milyen tételek lesznek, vagy mindent meg kell tanulni?
emelt vagy középszinten mész újra?
mert ha emelt azt felejtsd el, hogy kapsz tételsort témaköröket kapsz amit felesleges boncolgatni meg szépíteni lefedik az egész anyagot ami aztjelenti, hogy MINDEN kell a könyvekből nincs olyan h kihagyunk valamit még pluszba is kell kutatni azis lehet.
ha középre mész akkor eldöntheted hol jelentkezel a voolt sulidban vagy egy másik idegen helyen, ha a volt sulidban akkor valszeg lesznek olyan rendesek, hogy megkapod a listát, ha nem akkor szintén csak témaköröket. én a volt sulimban jelentkeztem kémiából vártam is a tételsort de csak témaköröket kaptam aztán szóbeli előtt kb. kéthéttel megkaptuk a rendes tételeket :D mondjuk akk már mindegy volt mert nemmentem el..... de azért rendes dolog volt
ha idegen suliba mész akkor nincs más nem kell kertelni meg kell kérdezni a tanárt ahova beosztanak, hogy tudna e valami infórmációt nyújtani a tételsorral kapcsolatban stb... ennyi :)
a minden alatt az van amúgy, hogy a neten minden tantárgyhoz találsz követelményrendszert, táblázatba van szedve az emelt és középszintű érettségi témái amiket tdnod kell szóval aztkell átrágnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!