Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 24-Éves vagyok, most végeztem...

24-Éves vagyok, most végeztem el a 9-10 osztályt (OKJ). Hogyan tovább ha nagyon rossz vagyok matekból? Van olyan szakma ahol nem annyira számit a matekom? Esti érettségin gondolkodtam, de nem merek a matek miatt belevágni. Jól látoma dolgot?

Figyelt kérdés
Matek korepetálást ki hagynám,van egy gyerekem is... Most hogy kaptam bizonyitványt?Egy kedves ember mellet ültem egy padban.Igazából mondhatom hogy teljesen 0 a felfogó képességem matekból.Minden másból átlagosnak gondolom magam.

2012. szept. 5. 15:05
 1/4 anonim válasza:

Szia!

A 9-10 osztályt hogy végezhetted el OKJ-n? Azt nem szakközépben, vagy gimnáziumban lehet elvégezni? Nos, egy alapvető matematikai ismeret véleményem szerint mindenhová kell, nem hiába főtantárgy. Az más kérdés, hogy ha beülsz pénztárosnak, vagy elmész pincérnek nem a másodfokú egyenleteket kell majd számolni, de például ha kitesznek eléd 500 Ft-ot apróban, akkor meg kell majd tudni számolni nem lassankodva. Meg az is kérdés, hogy mihez lenne kedved?

2012. szept. 5. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak rajtad múlik. Ha nagyon akarod, úgyis menni fog.

Jó hely matekot gyakorolni:

[link]

Ha végképp nem sikerül, max keresel egy okj-s képzést, amihez nem kell érettségi.

[link]

Állítsd be a szintet.

2012. szept. 5. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedvcsinálónak pedig:

[link]

[link]

2012. szept. 5. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
csinálj felmentést
2012. szept. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!