Mit tanuljak gimnázium után? Minek érné meg ma? (több információ LENT! )
Jelenleg 11.-es vagyok, de még 3 évem van az érettségiig, mert nyelvi előkészítős osztályba járok. Sajnos fogalmam sincs, hogy hova menjek továbbtanulni, pedig van amiből már érettségizhetnék idén. Szeretem a humán tárgyakat, de nem áll tőlem messze a földrajz sem. Matematikából és fizikából is jó vagyok, az informatika is érdekel, ECDL vizsgát is tettem már. Könnyen tanulom a nyelveket, most angolt és németet is tanulok, mindkettő nagyon jól megy. Amit nem szeretek az a kémia, biológia. Nagyon szeretnék budapesti egyetemre menni. Mit, milyen szakot ajánlotok nekem? Persze idén már fakultációt is kell választanom, kettőt, de tanácstalan vagyok. Segítséééég!
Köszönöm! L/16
Nyek-es 11-ben (azaz amikor csak 10.-es anyagot tanulsz) nekünk nem kellett faktot választani :O
Amúgy ennél kicsit több infó kell mert az alapján amit szeretsz, és amiből jó vagy kb mindenhova mehetnél, bármelyik egyetemre. Mi az amit tényleg nagyon szeretsz?
Igen, csak jövőre lesz fakt, de nekünk már idén kell választani 2 tantárgyat!
Hát nem tudom, hogy mit szeretek legjobban, ezért is nem tudok dönteni. De azért köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!