Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Éretségi munka mellett! Hol?...

Éretségi munka mellett! Hol? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Sajna annó abbahagytam a sulit megnehezült családi helyzet miatt. Szakmunkásom van, de szeretnék leéretségizni, mert a mostani munkám mellett időm és pénzem is jut rá. Dunakeszin lakok, de nem tudom, hova és melyik suliba jelentkezzek és azt sem tudom 2 vagy négy éves távoktatásra jelentkezzek. Szívesebben mennék D.keszi,Vác környékére, mint Pestre, de az sem kizárt.Légyszi-légyszi segítsetek!!! KÖSZÖNÖM!!!
2009. júl. 28. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Megadok egy honlap címet. Ez egy jó suli én ide járok nappalin. Neked úgy tudom, hogy csak 3 év lenne, vagy még kevesebb, ha jól tanulsz, de tőled függ hetente egyszer kell bejárni.De olvasd el a részleteket az oldalon. [link]
2009. júl. 29. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Előpző vagyok.Ha jól tanulsz 1,5 év is lehet és nem kell érte fizetni,mivel közoktatás.
2009. júl. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!