Fizika vagy kémia érettségi, abból is közép vagy emeltszintű?
Igazából mindkettőre ugyanannyit kellene készülnöm. Rengeteg hiányosságom van mindkét tantárgyból. Ha jól tudom kémikusokra nagy szükség van/lesz.
Fizika viszont talán minimálisan jobban érdekel, akár valamilyen mérnöki, vagy csillagászat irányokban.
Építészetre terveztem eddig, de sajnos hírekből az ágazat folyamatos, nagymértékű visszaeséséröl hallhatunk...
Hát ha hiányosságaid vannak akkor egyelőre nem erőltetnem az emelt szintűt. de ha akarod akkor is előbb mindenképpen a középszintűt csináld meg és aztán egy szintemelőt.
Ha jobban érdekel a fizika akkor szerintem inkább azt csináld. Amúgy hányadikos vagy?
A mai napon kezdtem a 11. évfolyamot, tehát van még némi időm a felkészülésre. Szóval javasolsz előbb egy középfokút, majd egy szintemelőt.
Jelentkeztem fizika fakultációra középszinten, valószínű, hogy megpróbálkozok előrehozott középpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!