Az államilag támogatott félévek számába bele kell érteni azt is, ha előző évben két félévet másik szakon töltöttem el (állami volt az is)?
Nem a kreditekkel van a baj, az abszolút teljesíthető, inkább azzal van problémám, h félévente összesen 2x lehet vizsgázni, h 3. vizsgafelvételnél már kreditarányosan kell fizetnünk, meg úgy alapból mindenért fizetni kell. Tök lehúzás az egész és rájön még ez a bu*i hallgatói szerződés is. Bár nem tudom, h az előző években hogy volt a vizsgaszabályzat, de a régi egyetememen sokkal lazább volt az egész és kicsit le is sokkolt a tájékoztató. De hát ez van, már nincs mit tenni, csak tanulni... Csak jó lett volna, ha nem mind a két nap amin ott voltam arról szólt volna, hogy mennyi lehetőségünk van arra, hogy kirúgjanak az egyetemről. Mert lényegében nem sok egyéb előadás volt.
Egyébként környezetmérnöki szakon vagyok. Te?
Nem hinné, hogy az OE bármiről is tehet...
Amúgy annyira állítólag nem vészes, mint amilyennek tűnik.
Csoporttárs!! :)
Jo lett volna, ha szabad a pentekunk :) Am nem hiszem, h azok a targyak nagyon nehezek lennenek. :) Legalabbis remelem :D Osszesegeben sztem nem lett annyira rossz! :)
Szerinted? :)
Hát nekem nem fontos egy szabadnap. Nappalisok vagyunk, azt vállaltuk, hogy minden nap bemegyünk.
De személy szerint péntek DÉLUTÁN fontos programomról maradok le... Hogy a kolisok mit szólnak az öt óráig tartó órákhoz, azt.... gondolom még kevésbé örülnek.
Amúgy szerinted ezzel a szakkal hogy fogunk tudni elhelyezkedni? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!