Banki szakügyintéző ( 2éves) v Marketing-és reklámügyintéző? (1 éves) Elvileg egyikkel sem lehet elhelyezkedni. Akkor minek vesztegessem az időm, nem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Bankira jelentkeztem, de nem is tudom megéri-e nekem, ha 2 évig küzdök a matekkal.. ráadásul ez már a 2. képzés, amit el kezdek tanulni, mert az előző nem jött be. De lehet inkább azt kellett volna végigvinni...lehet teljesen mindegy lett volna már.. úgy érzem, hogy munkanélküli leszek.......2012. szept. 2. 17:25
1/1 anonim válasza:
Hát ezzel a hozzáállással biztosan az leszel, bocs. Most mondjam, hogy jaj ne add fel? Figyelj, ha tanulni akarsz, akkor tanulj valami olyat ami nem küzdés, hanem szereted és érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!