Ebből még megélhetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves tanuló vagyok, és nem tudtak fölvenni szakácsnak, mert nem volt hely a szakmán, és nem volt meg hozzá az átlagom. Ezért átraktak műszaki cikk eladó szakmára. 10-es voltam és most megint 9. osztálytól kell elkezdenem. Azt szeretném kérdezni, hogyha szépen elvégzem ezt a szakmát, és jól elhelyezkedek vele akkor abból meg tudok élni? Nem kell hogy nem tudom mennyi pénzem legyen, csak meg tudjak belőle élni nem költök cigire se és piára se. A másik az hogy Dobolok, és van alapfokú művészetoktatási vizsgám is. Szerintetek a zenélés biztos hátteret nyújt ha netán nem lenne meló? köszi a válaszotokat!
2012. aug. 30. 19:20
 1/7 anonim válasza:
A zenélés nem fog biztos hátteret nyújtani, de eladóként bárhol elhelyezkedhetsz.
2012. aug. 30. 19:30
 2/7 A kérdező kommentje:
És körülbelül mennyit keresnek a műszaki cikk eladósok Pl. egy Media Mark-ba?
2012. aug. 30. 19:44
 3/7 anonim válasza:
Nemcsak műszaki eladó lehetsz, hanem bármilyen eladó. Nem tom mennyit keresnek.
2012. aug. 30. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja, értem! Akkor elvégzem az iskolát, és elvégzem az OKJ-s képzését.
2012. aug. 30. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
miért nem csinálsz érettségit?
2012. aug. 30. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Érettségin is gondolkodtam. + az OKJ-s vizsgáján a szakmának.
2012. szept. 1. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem akkor csináld meg mind a kettőt, manapság már egy takarítónőnek is kötelező az érettségi... :S

(ezt nem célzásként írtam, nehogy félre érts)

2012. szept. 1. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!