Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 18 éves vagyok és átakarok...

18 éves vagyok és átakarok iratkozni esti iskolába, Szegediek! Ez lehetséges családi pótlék megvonás nélkül?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, sajnos nem egy géniusz, matematikából. Sajnos megbuktattak a pótvizsgán és mindenféleképp el szeretnék menni az iskolából. Gondoltam az esti iskolára, mert e közben nem kéne alá hagynom a jelenlegi biztos munkám. Kedves SZEGEDIEK mindenféleképp írjatok nekem! Köszönöm.

2012. aug. 30. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok szegedi, de írok. Nem veszik el a családi pótlékot, ha folyamatosan bejársz.
2012. aug. 30. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
tudtommal csak nappali képzésen jár
2012. aug. 30. 21:48
 3/4 anonim válasza:
Én is jártam esti képzésre szegeden, ott ugyanúgy kaptam a családi pótlékot. Sulitól függ, hogy ad-e vagy sem, de ahova járni akarsz, ott biztos megtudják mondani.
2012. aug. 31. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem a sulitól függ!
2012. szept. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!