Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdekel a matematika, és a...

Érdekel a matematika, és a közgazdaságtan, hova jelentkezzek egyetemre szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 28. 14:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Matekból jó vagyok, de nem vagyok zseni, matek alapszakra viszont nem akarok menni (úgy hallottam nagyon gyilkos, és közgazdaságtant is akarok komolyan tanulni), közgáz szakon pedig úgy hallottam, hogy matek minimális szinten van...
2012. aug. 28. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
27%

"közgáz szakon pedig úgy hallottam, hogy matek minimális szinten van..."

- Hát, azért ez elég nagy túlzás. Egyébként ha ennyire nem tudod, akkor inkább ne jelntkezz még sehova; a szakot nem - csak - az alapján választja ki az ember, hogy mi érdekli, hanem az alapján, hogy mit kell elvégeznie ahhoz, hogy adott, őt érdeklő szakmát később folytatni tudja.

2012. aug. 28. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

De amúgy:

BME-GTK vagy BCE-KTK alkalmazott közgazdaságtan; (esetleg BCE-GTK nemzetközi gazdálkodás )

2012. aug. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!