Az első OKJ-s képzés minden korosztálynak ingyenes?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és váltani szeretnék, elvégezni egy OKJ-s tanfolyamot. Csak érettségim van, nincs felsőfokú szakképzettségem. Néztem több tanfolyamot, valahol az van írva, hogy 22 éves korig ingyenes, máshol meg azt olvastam, hogy az első OKJ-s képzést mindenképp az állam állja...2012. aug. 28. 08:27
11/14 anonim válasza:
estin mindenképp ingyenes. Ott nincs korhatár.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát... mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat, egyelőre csak érdeklődő vagyok e téren, de úgy látom elég nagy a zűrzavar a témában, sajnos. Viszont most már nagyjából tudom merre induljak el. Köszönöm! :)
2012. aug. 28. 09:38
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, egyre több tévinformációt kapsz, ezért szerettem volna segíteni. Miután ez a szakmám. De ha apukákra meg járókelőkre akarsz hallgatni, azt is szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!