Minek lenne érdemes mennem? Töri, matek, erősségem általánosba
Figyelt kérdés
Szóval. Most megyek gimibe. Töriből vagyok a legjobb. Bennevoltam a 3 legjobba az évfolyamban. 70főből. Egy jó hírű általánosban. Évi egy-két ötösnél rosszabb jegyem ha volt. A matek a másik erősségem, bár ezek a nyolcadik 2.féléviek nem mentek 100%-ban. Becsúszott még 3 is. Fizika nagyon nem megy, utálom. Magyar nyelv és irodalom nyelvt.4 irod 5 de nem szeretem. Most egy általános gimibe megyek. Minek lenne érdemes gimi után mennem? Egyetemre gondoltam. Leginkább töri részen. Mi lenne az, amiben a történelem egyetemi szinten normális megélhetést biztosítana, és nem kellene kinti munka?2012. aug. 27. 11:46
1/3 anonim válasza:
Hello!
Figyelj Történelmet akkor érdemes ha olyan szakmát tanulsz amihez szükséges. Matek viszont jó mert az sok mindenhez kell. Mérnöktől kezdve Matek tanárig. Első sorban azt vedd figyelembe milyen szakmát akarsz.
2/3 anonim válasza:
Menjél közgazdásznak!
Sok a matek, meg az ezekre épülő tárgy.
Töri nincs sok, de lesz később Eu intézményrendszere stb ilyen-olyan tárgy.
Vagy ha töri, akkor töri szak, vagy nemzetközi tanulmányok.
3/3 A kérdező kommentje:
LEgjobban a töri érdekel. Azon a részen szeretnék továbbtanulni. Töténész, stb. Csak ezek nyújtanak-e megélhetést?
2012. aug. 27. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!