Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek lenne érdemes mennem?...

Minek lenne érdemes mennem? Töri, matek, erősségem általánosba

Figyelt kérdés
Szóval. Most megyek gimibe. Töriből vagyok a legjobb. Bennevoltam a 3 legjobba az évfolyamban. 70főből. Egy jó hírű általánosban. Évi egy-két ötösnél rosszabb jegyem ha volt. A matek a másik erősségem, bár ezek a nyolcadik 2.féléviek nem mentek 100%-ban. Becsúszott még 3 is. Fizika nagyon nem megy, utálom. Magyar nyelv és irodalom nyelvt.4 irod 5 de nem szeretem. Most egy általános gimibe megyek. Minek lenne érdemes gimi után mennem? Egyetemre gondoltam. Leginkább töri részen. Mi lenne az, amiben a történelem egyetemi szinten normális megélhetést biztosítana, és nem kellene kinti munka?
2012. aug. 27. 11:46
 1/3 anonim válasza:

Hello!

Figyelj Történelmet akkor érdemes ha olyan szakmát tanulsz amihez szükséges. Matek viszont jó mert az sok mindenhez kell. Mérnöktől kezdve Matek tanárig. Első sorban azt vedd figyelembe milyen szakmát akarsz.

2012. aug. 27. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Menjél közgazdásznak!

Sok a matek, meg az ezekre épülő tárgy.

Töri nincs sok, de lesz később Eu intézményrendszere stb ilyen-olyan tárgy.

Vagy ha töri, akkor töri szak, vagy nemzetközi tanulmányok.

2012. aug. 27. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:
LEgjobban a töri érdekel. Azon a részen szeretnék továbbtanulni. Töténész, stb. Csak ezek nyújtanak-e megélhetést?
2012. aug. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!