Van itt végzett (vagy nemsokára végző) andragógus?
Én szeptemberben végeztem andragógia szakon. Hát...megbántam hogy ezt választottam, még mindig egy ruházati boltban dolgozok, egy pici esélyt sem látok, hogy andragógusként sikerül elhelyezkednem. Én a felnőttképzés szervező szakirányon voltam, szerintem a másik (műv.szerv) szakiránnyal könnyebb munkát találni. Vannak olyan munkák meghirdetve, hogy felnőttképzési ügyintéző stb, de ezek 99%-ban ügynöki munkák...beszéld rá a 80 éves nénit, hogy menjen el számítógépes tanfolyamra. De azért kitartóan keresgélek. Egyébként a Debreceni Egyetemen, a tanulmányi osztályon voltam szakmai gyakorlaton.
Ha mesterképzésre akarsz menni, nincs sok lehetőség: andragógia, emberi erőforrás tanácsadó vagy andragógus tanár. Nekem egyik se tetszett, úgyhogy most valami teljesen más alapszakon gondolkodok.
Remélem neked jobb tapasztalataid lesznek, kezedben a diplomáddal. Sok sikert a sulihoz és majd az álláskereséshez.
szia!köszi a választ!!sajna én is sokszor elbizonytalanodom..még fél év és végzek..igyekszem minél több gyakorlatot szerezni amíg tanulok..én emberi erőforrás MA-ra szeretnék továbbmenni..de majd kiderül...
én is sokszor nézegetem az álláshirdetéseket,vegyesek a tapasztalataim...:8
további sok sikert neked,remélem találsz majd olyan munkát,ami tetszik.
az új alapszakodhoz is sok sikert kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!