Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt végzett (vagy nemsokár...

Van itt végzett (vagy nemsokára végző) andragógus?

Figyelt kérdés
jelenleg én 2.éves vagyok,szeretem is a szakot,a gyakorlatot is csinálgatom,de sok a kétely bennem...ti mit gondoltok,hogyan tovább?mit érdemes ehhez a szakhoz még végezni,taulni?ti mit csináltok?hol voltatok gyakorlaton a suli alatt?
2009. júl. 25. 18:30
 1/3 A kérdező kommentje:
#tanulni
2009. júl. 25. 18:30
 2/3 anonim válasza:

Én szeptemberben végeztem andragógia szakon. Hát...megbántam hogy ezt választottam, még mindig egy ruházati boltban dolgozok, egy pici esélyt sem látok, hogy andragógusként sikerül elhelyezkednem. Én a felnőttképzés szervező szakirányon voltam, szerintem a másik (műv.szerv) szakiránnyal könnyebb munkát találni. Vannak olyan munkák meghirdetve, hogy felnőttképzési ügyintéző stb, de ezek 99%-ban ügynöki munkák...beszéld rá a 80 éves nénit, hogy menjen el számítógépes tanfolyamra. De azért kitartóan keresgélek. Egyébként a Debreceni Egyetemen, a tanulmányi osztályon voltam szakmai gyakorlaton.

Ha mesterképzésre akarsz menni, nincs sok lehetőség: andragógia, emberi erőforrás tanácsadó vagy andragógus tanár. Nekem egyik se tetszett, úgyhogy most valami teljesen más alapszakon gondolkodok.

Remélem neked jobb tapasztalataid lesznek, kezedben a diplomáddal. Sok sikert a sulihoz és majd az álláskereséshez.

2009. dec. 8. 20:42
 3/3 A kérdező kommentje:

szia!köszi a választ!!sajna én is sokszor elbizonytalanodom..még fél év és végzek..igyekszem minél több gyakorlatot szerezni amíg tanulok..én emberi erőforrás MA-ra szeretnék továbbmenni..de majd kiderül...

én is sokszor nézegetem az álláshirdetéseket,vegyesek a tapasztalataim...:8

további sok sikert neked,remélem találsz majd olyan munkát,ami tetszik.

az új alapszakodhoz is sok sikert kívánok!!

2009. dec. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!